دامنه لغت لازم برای کسب نمره بالا در آیلتس یا تافل حدوداً شامل چند لغت است؟ درست است که می توان گفت مثلاً برای گرفتن نمره ۷ در آیلتس شما باید حداقل کتاب های A – B – C را خوانده باشید، اما نمی شود گفت اگر ۳۰۰۰ کلمه حفظ باشید می توانید فلان نمره را بیاورید و اگر ۴۰۰۰ کلمه بلد باشید نیم نمره بیشتر خواهید گرفت. برای کسب نمرات بالا کلماتی را یاد بگیرید که کمکتان می ‌کنند که ایده‌ هایتان را با انعطاف پذیری و دقت بیان کنید.

اگر بخواهید نمره ای بالا (۷ یا بالاتر در آیلتس و بالای ۱۰۰ در تافل) بگیرید، شما به چیزی فراتر از یک سری لغات گسسته نیاز دارید. یکی از راز های کسب نمره بالا در آزمون های آیلتس و تافل داشتن دامنه لغت خوب در مورد موضوعات مختلف است. بله، باید دامنه لغت شما موضوعی باشد. علاوه بر دامنه لغت موضوعی بایید بتوانید به خوبی از کالوکیشن ها (collocation) استفاده کنید. بسیاری از زبان آموزان عادت کرده اند به جای کالوکیشن های رایج در موضوع های مختلف از عبارت های غیر استاندارد استفاده کنند. این کار به شدت روی نمره شما تاثیر منفی خواهد داشت. فقط فکر کنید به جای fast food بگویید quick food. حنده دار است؟ خوب، این برای سایر کالوکیشن های زبان انگلیسی هم صادق است.

دامنه لغت موضوعی یعنی وقتی در مورد موضوعی خاص، مثلاً جرم و جنایت و مجازات،حرف می زندید در حرف هایتان از لغات و اصطلاحات رایج و معمول در مورد جرم و مجازات استفاده کنید. به عنوان مثال در مورد مجازات بتوانید از عباراتی مثل ” house arrest” ، fine” ، ُsentence”، jail time”، life in prison” و امثال اینها به همراه punishment استفاده کنید. اگر تعداد زیادی لغت حفظ کرده باشید ولی نتوانید در رایتینگ و یا اسپیکینگ خود از لغات و عبارت های مرتبط  با موضوع آنها استفاده کنید، به هیچ وجه نباید انتظار داشته باشید این دامنه لغت برایتان نمره ای بالا بیاورد.

عوامل زیر در بالا بردن دامنه لغات به شما کمک خواهند کرد:

سعی کنید که از تمامی کلماتی که به تازگی یاد گرفته اید استفاده کنید. کلماتی هستند که ما معنای آنها را می‌دانیم، اما آنها را در گفتگوها، سخنرانی‌ها و نوشته‌های خود به کار نمی‌بریم. ما به این کلمات ، کلمات منفعل می گوییم . از این کلمات در ساختارهای جدید استفاده کنید تا به تدریج و بعد از مواجهه مکرر با کلمات منفعل، آنها به بخشی از کلمات فعال یا کلمات در حال استفادهما تبدیل می‌شوند.

در طول هفته حداقل یک کتاب بخوانید و به این برنامه پایبند باشید. مجله‌های متفاوتی بخوانید تا ضمن گسترش دایره کلمات کاربردی، اطلاعات عمومی خود را نیز افزایش دهید.

این نکته یسار مهمی است که هنگامی که به یک واژه جدید برمی‌خورید، با بی‌حوصلگی از آن نگذرید. سعی کنید از دیکشنری استفاده کنید و حوصله به خرج دهید.  با توجه به جمله معنی آن را حدس بزنید سپس با بررسی فرهنگ لغت معنی درست آن را فرا بگیرید. برای این کار بهتر است دفترچه‌ای با خود داشته باشید و کلمات ناآشنا را در آن یادداشت کنید تا در فرصت مناسب معنی آن را در فرهنگ لغت بیابید.  هنگامیکه به کلمه جدیدی بر می خورید سعی کنید همزمان هم معنی لغت را در فرهنگ لغت بیابید و هم مترادف و متضاد انرا پیدا کنید و با آنها جملات جدید بسازید.

از مطالعه روزمره رومه غافل نشوید . اگر به طور معمول رومه می‌خوانید، نگاهی هم به متون جامع‌تر و تخصصی تر در مجلات بین‌المللی بیندازید. مانند مقاله‌های مجلات Time , The Economist ,The New Yorker که بسیار تاثیرگذار خواهند بود.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

( گروه ریاضی بهارستان 1 ( ریاضی پویا مصباح الهدا روستاي اسکندري Tim خريد کتاب خارجي آنلاين - •*NAWOONAK*• - Jay قلمزنان سامانه های هوشمند ویستا سازه